Theoriepakket

Volkswagen Rijbewijs Theoriepakket

Bereid je optimaal voor op je theorie examen met het Volkswagen Rijbewijs Theoriepakket!

Dit pakket bestaat uit:

– een compleet digitaal theorielesboek met 25 hoofdstukken voorzien van interactieve       oefenvragen en persoonlijke studiebegeleiding;

– 50 Interactieve theorie oefenexamens: volgens CBR methode;

– circa 60 praktijkfilms: als voorbereiding op alle onderdelen van de rijles in de praktijk.

Theorie op mobiel

Met Theorie op Mobiel kun je overal en altijd je theorie oefenen. Deze app bevat 2 gratis examens en 47 examens die toegankelijk zijn voor iedereen die een Volkswagen Theoriepakket besteld heeft. Na elke vraag krijg je meteen te zien of je hem goed of fout hebt beantwoord met uitleg.

Het zeer uitgebreide, complete theoriepakket van Volkswagen Rijbewijs is  momenteel afgeprijsd van € 69,00 naar € 49,00. In het zeer aantrekkelijke Starterspakket kost het theoriepakket u slechts € 29,00!

Eventueel extra oefenmateriaal:

Wanneer u behoefte heeft aan nog meer oefenmateriaal (persoonlijk denk ik dat dit niet nodig is!) is er ook nog een cd-rom beschikbaar. Deze cd-rom kunt u van mij in bruikleen krijgen.

Examentraining_c_50854c10969fb.jpgExamentraining cd-rom personenauto 665 vragen 

De examentraining cd-rom personenauto bevat 665 vragen verdeeld over een pittige bordentraining (50 vragen) en 4 thematrainingen verkeersregels en 7 examentrainingen.

De vier thematrainingen bevatten ieder 40 vragen. Daarnaast zijn de 7 examentrainingen verdeeld over  verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning met elk 65 vragen. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de manier van examineren bij het CBR.

Na elke training wordt het resultaat bepaald. U krijgt de mogelijkheid de foutief beantwoorde vragen opnieuw te bekijken. U krijgt dan meteen de motivatie voor het goede antwoord.

De examentraining cd-rom personenauto:

  • is helemaal aangepast aan het theorie-examen. Elke examentraining bestaat dus uit ja/nee-vragen, abc-vragen en invulvragen;
  • werkt meteen. Er hoeft geen ingewikkelde installatie plaats te vinden;
  • is zeer gebruiksvriendelijk. De interface wijst zichzelf en door het geven van antwoorden wordt de manier van antwoorden bij het CBR gesimuleerd;
  • is ook geschikt voor doven en slechthorenden omdat vraag, antwoord en motivatie ook in tekstvorm op het beeldscherm verschijnt.

Vanaf leeftijd 16 is het al mogelijk om te starten met theorie!